Daten met een Belgische vrouw

Dating Belgische vrouwen

Meerdere studies suggereren dat de sleutel tot een lang en welvarend leven  niet is  om bieten te eten en altijd droevige groene sappen te drinken, maar eerder om iets leukers te doen – met Belgische vrouwen.

met Belgische vrouwen

Geïnteresseerd om Belgische vrouwen te daten? Goed nieuws: ze zijn ook geïnteresseerd in een afspraak met jou. België Jonge vrouwen zijn klaar en klaar voor een man om mee te gaan en ze weg te vegen. Leren waarom dat zo is – en wat nodig is om met succes Belgische vrouwen aan te trekken.

Het fenomeen van mannen met jongere vrouwen is overal in de popcultuur afgebeeld. Hollywood-films casten vaak mannelijke acteurs om samen met jonge actrices te schitteren, en dezelfde acteurs worden vaak geknapt door paparazzi uit jongere vrouwen in het echte leven. Mannelijke zangers hebben lang naar jongere vrouwen verwezen in liedjes met scheldwoorden als “baby” en “klein meisje” en nu wordt het steeds vaker voor vrouwen om naar hun seksuele partners te verwijzen als “papa”. Het idee dat het normaal en natuurlijk is voor mannen om vrouwen met vijf, tien, vijftien of zelfs twintig jaar jonger dan hen te daten, is op dit punt behoorlijk stevig cultureel ingebakken.

Het loont echter de moeite om nog een keer te kijken of dit fenomeen als vanzelfsprekend moet worden beschouwd. Er zijn bepaalde problemen die elke relatie met een grote leeftijdskloof vergezellen, maar in het geval van mannen die jongere vrouwen daten, is er ook een lastige energiedynamiek die moet worden overwogen.

Behandel haar als een vriendin, niet als een ongedwongen gooi 

Een van de weinige jongere vrouwen die de neiging hebben om om te gaan als het gaat om daten zijn mannen die spelletjes met ze spelen. En als ik games zeg, bedoel ik dingen als plotseling ghosting en sms’e dan haar “wyd” na drie weken, booty calls om 2 uur, weet je, shit als dat.

“Als ik met een jongen rond mijn leeftijd uitga, neem ik aan dat er een zeker niveau van onvolwassenheid is dat ik onvermijdelijk zal moeten verduren”, “Jongens die op zoek zijn naar jongere vrouwen moeten weten dat alleen omdat we jonger zijn niet betekent we zijn meer bereid om BS te verdragen ”

“In mijn vorige relaties met mannen ben ik er in gegaan in de veronderstelling dat er geen games worden gespeeld en dat het kiezen van een date voor iemand die de tijd heeft gehad om eerdere relatiefouten te maken, van hen heeft geleerd.

Beste Dating Website in België?

Wat zijn de beste dating website in België en omstreken? Dit is een vraag die veel mensen bezighoudt. Het antwoord kan je eenvoudig vinden op onze TOP 10 Dating website.

Bezoek hier de pagina.

beste dating sites in belgie

Maak de relatie helemaal niet over seks

Ja, seks is geweldig, maar tenzij je een nymfomane verkering hebt, moet je seks niet het belangrijkste in de relatie maken. Je hebt ook romantiek en intellectuele passie nodig om de vonk levend te houden.

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

Gedraag je naar je leeftijd 

“De meeste van de mannen met wie ik gedate ben, zijn ouder”, zegt Shekinah, 30. “Als er een groot verschil in leeftijd is, zijn er verwachtingen. Afhankelijk van je leeftijd ben ik op zoek naar een bepaald niveau van volwassenheid, iemand waar ik van kan leren, iemand die een langdurige relatie zoekt en iemand die weet wie hij is. ”

Laat elke onvolwassenheid achter

“Er is een reden waarom ik oudere mannen de voorkeur geef”, zegt Kristen, 27. “Het is omdat ik niet wil omgaan met een onvolwassen, onervaren, naïef kind … dus wees niet een.”

Laat haar haar eigen leven leiden 

“Druk niet op ons om op uw tijdlijn te leven”, legt de 29-jarige Johari uit. “Als ik niet klaar ben voor iets, maar je bent al jaren geleden klaar, zoek dan iemand die daar is en laat me met rust. Probeer me niet onder druk te zetten (huwelijk, kinderen, etc.) ”

Eerlijkheid duurt het langst 

“De dingen waar je ons in het begin voor bewondert, kunnen vermoeiend voor je worden naarmate we ouder worden, dus zorg alsjeblieft dat je eerlijk tegen jezelf bent over waarom je je tot ons aangetrokken voelt, en als het is voor wie we zijn – niet hoe we maken jij voelt.”

Blijf op de hoogte van haar

“Als leeftijd niets anders is dan een getal, gedraag je dan niet als een opa. We houden van uitgaan en dingen doen, dus wees er maar op voorbereid om die ezel in beweging te krijgen! “Vraagt ​​Carly, 29.

Dus eigenlijk, als je niet van uitgaan houdt en dronken wordt in de club of een wack-ass muziekfestival hit, misschien dateer je geen 20-iets.

“Ik was voorbereid op de typische uitdagingen waar je voor staat als je een jongere vrouw bent die met een man uitgaat, maar niets heeft me voorbereid op de beoordelingen die vreemden vonden dat ze het recht hadden om over mijn vriend en ik te vertellen aan onze beide gezichten, “Zegt Jasmine, 26.

“Een van de eerste keren dat we samen in een bar waren, sloeg de mannelijke barman op me toen mijn date naar de badkamer ging. Hij leunde naar voren en zei: ‘Ik weet dat hij meer geld heeft dan ik, maar ik kan dingen met je doen waar hij te oud voor is als je begrijpt wat ik bedoel.’

“Ik was zo boos dat ik niet kon praten. Toen mijn vriend terugkwam, vertelde ik hem wat er was gebeurd. Ik verwachtte dat hij iets tegen de barman zou zeggen of op zijn minst zo overstuur zou zijn als ik, maar in plaats daarvan vertelde hij me dat het hem speet, en dat dit zou gebeuren, maar dat we de onwetendheid van andere mensen niet konden laten ingaan de manier van onze relatie.

“Hij had gelijk, het gebeurde meerdere keren na die nacht. Het dateren van een jongere vrouw betekent dat jullie allebei een dikke huid nodig hebben en niet geven om de mening van iemand anders dan de jouwe. ‘

Ze zou te veel van je verwachten

Stereotypisch gesproken, wanneer een jonge vrouw een man dateert, heeft ze misschien een paar kwaliteiten in gedachten die ze van u verwacht: financiële zekerheid, volwassenheid en gentlemanliness bijvoorbeeld. Ze denkt misschien dat jongens van haar eigen leeftijd onvolwassen en richtingloos zijn en op zoek zijn naar een man die haar meer stabiliteit biedt.

En dat is allemaal goed en wel, behalve als je net zo richtingloos en financieel onzeker bent als de mannen die ze probeert te vermijden. Of misschien is ze niet op zoek naar financiële zekerheid, maar ze denkt dat je een complete heer zult zijn die haar met bloemen en chocolaatjes aan het werk zal zien, terwijl je in geen enkel opzicht romantisch bent in de traditionele zin. Ze heeft misschien helemaal onrealistische verwachtingen van mannen in het algemeen, of ze heeft misschien gewoon onrealistische verwachtingen van jou in het bijzonder die je nooit zult kunnen ontmoeten, en je zult die moeten uitwerken voordat je iets serieus begint.

Hoe Belgische vrouwen aan te trekken

De volgende taken en dont’s zouden u een beter idee moeten geven over hoe u uw positie in uw relatie in mei-december optimaal kunt beheren.

daterende vrouwen in België

Vrouwen zullen je automatisch zien als een van de eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden. Hierdoor hoef je niets speciaals te zeggen of te doen om met succes jongere vrouwen te laten daten. Probeer bijvoorbeeld niet ‘jong’ te kijken of te handelen, denkend dat je moet opgaan in haar leeftijdsgroep om haar te winnen. Verschillende kleding dragen of haar meenemen naar plaatsen waar je niet van houdt (omdat dat is waar “mensen van haar leeftijd naartoe gaan”) plaatst je gewoon in een positie waarin je er zowel ongemakkelijk als onprettig uitziet en aanvoelt.

In plaats van haar op haar niveau te ontmoeten, breng haar naar  jouw  niveau. Geef haar een voorproefje van dat volwassenere, volwassen leven dat ze niet ervaart als ze bij haar vrienden is. Draag dezelfde sportjas / blazer die je zou dragen als je een vrouw van je leeftijd zou nemen op een date. Nodig haar uit op dezelfde plaatsen waar je een ander meisje zou nemen. Breng haar in jouw wereld (in plaats van jezelf in de hare te proppen) en geef nieuwe levenservaringen die ze anders niet zou krijgen.

Belgische vrouwen ontmoeten

Voor het grootste deel ontmoeten en daten jongere vrouwen zal niet anders zijn dan het ontmoeten en daten van vrouwen van jouw leeftijd of ouder. Er is echter een verschil in het ontmoeten van jongere vrouwen die u in gedachten moet houden.

Jongere vrouwen neigen naar een sterker verlangen naar nieuwe ervaringen. Dus als een jongere vrouw bij bijvoorbeeld een club is, zal ze alles wat er in die omgeving gebeurt, willen ervaren. Als gevolg hiervan zal het moeilijker worden om haar aandacht te houden. (Oudere vrouwen daarentegen zijn er al “geweest, hebben dat gedaan.” Ze hoeven niet alles te ervaren en weten meestal precies wat ze willen.

Wat dit betekent is dat wanneer je een jongere vrouw tegenkomt in een situatie als deze, een punt probeert te maken om haar telefoonnummer vroeg in de interactie te krijgen. Op die manier wanneer haar favoriete liedje opkomt en ze abrupt wegrent om te gaan dansen met haar vriendinnen, heb je nog steeds de kans om haar later te ontmoeten.

Laat je emotionele volwassenheid zien

Een van de belangrijkste redenen dat ze bij je is, en niet bij een of andere reu van haar eigen leeftijd, is dat jongere jongens vaak niet het emotionele doel raken. Ze kunnen de lichamen van halfgoden hebben, maar ze kunnen ook de emotionele volwassenheid van een walnoot hebben. Jongens rijpen emotioneel veel langzamer dan vrouwen en kunnen makkelijk de dertiger in worden met de emotionele intelligentie van een vijfjarige. Ze lachen om scheet en meesjokes – genoeg gezegd.

Profiteer dus van de tekortkomingen van de jongere man. Toon haar hoe egocentrisch je bent en hoe gemakkelijk je in staat bent om op een kalme en responsieve manier over je gevoelens te praten. Laat haar zien dat jouw volwassenheid ervoor zorgt dat een relatie met jou een echt emotioneel partnerschap is, en geen eenrichtingsweg naar speelgoedstad!

Heb interesse in haar

Helaas is dit iets waar jongere jongens echt slecht in zijn. Ze zullen onophoudelijk over zichzelf praten, totdat de vrouw die ze bewonderen klaar staat om uit het dichtstbijzijnde raam te springen in een laatste poging om te ontsnappen. Een gesprek moet een tweerichtingsverkeer zijn met pogingen om informatie van de ander te verkrijgen, en het zou evenveel luisterend moeten zijn als praten, zo niet meer.

Dit is een andere kracht van de oudere man. Zijn niveaus van empathie en geduld zijn in de loop der tijd versterkt en zullen een waardevol hulpmiddel blijken te zijn in elke poging om het object van iemands verlangens na te streven. Ze zal zich belangrijk voelen en het waard om naar te luisteren, en zal zeker klaar zijn om een ​​stap verder te gaan.

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

Single Vrouwen België

Ja, je bent ouder, je hebt waarschijnlijk een betere carrière dan een van de jongere jongens die ze kent – en dus veel meer geld. Probeer echter niet van dit feit te profiteren om haar genegenheden veilig te stellen. Ze kan zich beledigd voelen door je pogingen om haar te kopen, en je zou haar uiteindelijk zonder enig middel kunnen wegjagen.

Erger nog, misschien accepteert ze jouw op geld gebaseerde voordelen – en is dat echt het soort meisje met wie je een relatie wilt hebben? Goudzoekers zorgen niet voor een lange en gezonde relatie, en ze kan u uiteindelijk veel meer dan geld kosten.

Sommige vrouwen zijn misschien beschaamd of onzeker over het idee om met een oudere man te daten. Soms komt het omdat ze denken dat het daten van een oudere man op de een of andere manier “fout” of “raar” is. Andere keren is het te wijten aan onzekerheid. Ze zien deze oudere, ervaren kerel die zijn leven bij elkaar heeft en ze vragen zich af “waarom zou zo’n persoon iemand als ik willen dateren zoals ik?”

In beide gevallen is de manier om deze weerstand te overwinnen, vast te houden aan je overtuiging dat het verschil in leeftijd tussen jullie twee  geen groot probleem is . Zelfs als ze denkt dat het in het begin lastig is – of als haar vrienden proberen haar te vertellen dat de leeftijdsverschil te groot is – houd dan sterk aan de overtuiging dat het perfect in orde is. Dit maakt het voor haar mogelijk om uw voorbeeld te volgen en dezelfde mening te volgen. Evenzo, als ze onzeker is en het gevoel heeft dat ze een oudere man niet verdient, zal jouw overtuiging dat leeftijd niets betekent haar helpen om voorbij te kijken aan haar eigen waargenomen tekortkomingen en zich meer verdienstelijk voelen voor je genegenheid.

Een geweldige manier om te laten zien dat je niet bang bent van het leeftijdsverschil, is om het zo nu en dan naar voren te brengen en er lol in te steken. Speel haar plagend als ‘zo jong en naïef’ en lach om het feit dat er een leeftijdsverschil is. Als je haar kunt laten lachen om het en het verschil in leeftijd als een grote grap ziet, voelt ze zich er beter bij.

ONZE DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
PARSHIP!

MAAK GRATIS ACCOUNT